top of page

Vi söker specialistläkare inom klinisk fysiologi

Vill du bli specialist i klinisk fysiologi eller är du det redan idag? Har du ett genuint intresse för att fortsätta din utveckling som framtidens diagnostiker, inom området Klinisk Fysiologi? Då är vi kliniken för dig! På Acudoc Fysiologlab arbetar vi i en omväxlande, stimulerande och varierande miljö där det vi gör skillnad för patienten. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker dig

Vi söker dig som vill vara en del av vår trevliga och kompetenta personalgrupp på Acudoc Fysiologlab. Du är legitimerad läkare med erfarenhet inom området klinisk fysiologi, alternativt vill påbörja en specialistutbildning inom området. Vi lägger i alla våra rekryteringar en stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett självständigt, ansvarsfullt och utvecklande arbete i en modern och utvecklingsintensiv verksamhet.

Vi är en arbetsplats som växer och i nuläget är vi ca 40 anställda som är stationerade på våra två enheter i Sickla och Jakobsberg. Arbetet är stimulerande och omväxlande med engagerade kollegor. Tillsammans har vi en trivsam arbetsmiljö med hög kompetens.

Tjänsten avser deltid eller heltid, vi är flexibla och kan utforma tjänsten kring dina eventuella behov och önskemål. Arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Som läkare hos oss på Acudoc Fysiologlab har du daglig patientkontakt och arbetar i team med kompetenta leg. biomedicinska analytiker.


Ditt ansvar är att tolka patientens besvär utifrån anamnes, undersökningsfynd och därefter svara ut mot remittenterna. 

För att du ska trivas hos oss

För att du skall trivas hos oss är du en lugn, trygg och stabil läkare. Du är duktig på att kommunicera och samarbeta, du har ett professionellt förhållningssätt och behåller lugnet i pressade situationer. Det är viktigt att du kan arbeta på ett strukturerat sätt och kan prioritera arbetet effektivt i allt ifrån planering, genomförande och utvärdering. Du är flexibel och självgående, vilket betyder att du driver processer framåt och ser möjligheter i förändring.

Acudoc Fysiologlab är ackrediterad enligt den internationella standarden SS-EN ISO/IEC 17025 som ställer höga krav på vår undersökning och svarskvalité.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Helena Löf +46 (0) 705 65 02 82

Ansökningar tas emot löpande och via e-post till helena.lof@acudoc.se


Varmt välkommen med din ansökan.

bottom of page