top of page

Acudoc Fysiologlab söker enhetschefer

Vill du vara med på vår resa att fortsätta driva, inspirera och förbättra Acudoc Fysiologlab? Du har ett genuint intresse för att utveckla medarbetare och verksamhet i ett närvarande och coachande ledarskap? Då är vi kliniken för dig! 

Vi söker dig

Vi söker dig som är leg. biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi och vi ser gärna att du har tidigare dokumenterad ledarskapserfarenhet. Förändrings- och kvalitetsmedvetenhet är ett krav, då vi är ackrediterad enligt den internationella standarden SS-EN ISO/IEC 17025 som ställer höga krav på vår verksamhet.

 

Vi söker dig som har förmågan att engagera och entusiasmera, som ser helheter och som är intresserad av att bedriva utvecklingsarbete tillsammans med dina medarbetare. Du ska vara närvarande, engagerad, kommunikativ, lyhörd, stödjande, strukturerad och konsekvent i ditt sätt att leda och följa upp medarbetare och verksamhet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi är en arbetsplats som växer och i nuläget är vi ca 40 anställda som är stationerade på två enheter i Sickla och Jakobsberg.


Tjänsten avser heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid.

 

Som enhetschef för Acudoc Fysiologlab ingår i nära samarbete med verksamhetschefen och ledningsgruppen att leda, planera och utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Du leder det dagliga arbetet och har personal-, utvecklings- och verksamhetsansvar med fokus på arbetsmiljö, kvalitet och måluppfyllelse. Du ansvarar för att medarbetarnas kompetens, engagemang och att delaktighet tas till vara. För den egna verksamheten har du budgetansvar. Enhetschefen är direkt underställd verksamhetschefen och deltar i verksamhetens ledningsgrupp.

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

För att du ska trivas hos oss

För att du skall trivas hos oss är du en lugn, trygg och stabil. Du är duktig på att kommunicera och samarbeta, du har ett professionellt förhållningssätt och behåller lugnet i pressade situationer. Det är viktigt att du kan arbeta på ett strukturerat sätt och kan prioritera arbetet effektivt i allt ifrån planering, genomförande och utvärdering.

Anställningsform: Tillsvidareanställning 100% med 6 månaders provanställning
Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning


Vi tillämpar tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.
 

Sista ansökningsdag: 2023-03-01, intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare.

 

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Helena Löf +46 (0) 705 65 02 82

Ansökningar tas emot löpande och via e-post till helena.lof@acudoc.se

Varmt välkommen med din ansökan.

bottom of page