top of page

Vi söker biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi

Är du Biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi som söker en omväxlande, stimulerande och varierande miljö där vi gör skillnad för patienten. Då är Acudoc Fysiologlab kliniken för dig. Vi söker dig som vill vara en del av vår trevliga och kompetenta personalgrupp.

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom klinisk fysiologi i öppenvård. Du arbetar självständigt samt har ett nära samarbete med övriga i teamet vilket består av läkare, Biomedicinsk analytiker samt administrativ personal.

Våra metoder är: ekokardiografi, stressekokardiografi, spirometri, arbetsprov, långtids-EKG, långtids-BLTR, duplex och perifer cirkulationsutredning.

 

Vi söker dig

Vi söker en biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi som är flexibel och har god analytisk förmåga. Du skall ha tidigare erfarenheter inom stressekokardiografi och duplex.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som engagemang, samarbetsförmåga, initiativförmåga och servicemedvetenhet. Du ska vara kvalitetsmedveten och intresserad av att bidra i verksamhetens utveckling och förbättringsarbete.

 

För att du ska trivas hos oss

För att du skall trivas hos oss är du lugn, trygg och stabil. Du är duktig på att kommunicera och samarbeta, du har ett professionellt förhållningssätt och behåller lugnet i pressade situationer. Det är viktigt att du kan arbeta på ett strukturerat sätt och kan prioritera arbetet effektivt i allt ifrån planering till genomförande och utvärdering.

 

Vi erbjuder dig

Vi är en arbetsplats som växer och i nuläget är vi cirka 40 anställda som är stationerade på våra två enheter i Sickla och Jakobsberg. Arbetet är stimulerande och omväxlande med engagerade kollegor. Tillsammans har vi en trivsam arbetsmiljö med hög kompetens.

 

Ledningens intresse för teknik och framtidsutveckling ger dig möjlighet att tänka nytt och engageras i morgondagens diagnostik.

Vi är ackrediterade enligt den internationella standarden SS-EN ISO/IEC 17025 samt miljö certifierade enligt ISO 14001 vilket ställer höga krav på vår verksamhet och verksamhetsutveckling.

Vid intresse finns möjlighet till arbete med kvalitet, miljö samt metodutveckling.


Kvalifikationer

  • Legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi.

  • Erfarenhet av stressekokardiografi och duplex.

  • Goda kunskaper i svenska.
     

Anställningsform: tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning.

Arbetstid: Tjänsten avser heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag - fredag.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning


Vi tillämpar tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Sista ansökningsdag: 2024-04-30, intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas tidigare.

Är du intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Enhetschef på Sickla Karin Lidberg, karin.lidberg@acudoc.se

Enhetschef på Jakobsberg Saga Hallqvist, saga.hallqvist@acudoc.se


 

Ansökningar tas emot löpande via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

bottom of page